General Population - Cell Block A

Siirry alas

General Population - Cell Block A

Viesti kirjoittaja Para lähetetty La Helmi 10, 2018 4:17 pmSelliosasto A on vankien sijoittamiseen tarkoitettu yleisosasto, jonka majoituskapasiteetti on 23 vankia. A on toistaiseksi roolipelin ainut yleisosasto, mutta sen lisäksi vankilassa on NPC-osastot B, C ja D, jotka ovat kooltaan huomattavasti isompia, sekä eristysosasto (special housing unit), jonne sijoitetaan mm. itsetuhoisia vankeja, jengijohtajiksi epäiltyjä vankeja sekä erinäisiä vakavia rikkeitä tehneitä vankeja.
Selliosasto A:n 23 selliä ovat kaikki samalla tavalla rakennettuja. Niissä on paksut betoniseinät, joiden välissä menee paksu teräslevy, sekä betonilattiat. Lisäksi selleissä on myös lattiaan pultatut terässängyt, metallinen, kanneton WC-pönttö-/lavuaariyhdistelmä (WC:n vetämisessä on 5 minuutin viive, joka estää sen tukkiutumisen, ja lavuaarista on mahdollista saada vettä vain 10 sekuntia, jonka jälkeen vettä saa seuraavaksi 5 minuutin päästä), betoninen pöytätaso sekä seinään pultattu teräksinen hylly, johon on mahdollista asettaa omia tavaroitaan. Sellien ovet ovat paksua terästä eikä niissä ole lukkoja, sillä sellit on mahdollista avata vain käytävän päässä olevasta valvontahuoneesta. Ovissa on pieni, paksusta muovista tehty iskunkestävä panssarilasi, josta vartijoiden on mahdollista nähdä vangin koko selliin, sekä ulkopuolelta avattava luukku, josta vangeille tarjoillaan ruokaa mahdollisen lukituksen sattuessa, ja josta vangin on mahdollista työntää kädet ulos jotta tämä voidaan laittaa käsirautoihin kuljetusta varten.

Selliosaston käytävällä sijaitsevat pöytäryhmät ovat täysin vapaasti vankien käytössä. Ne koostuvat betonisesta pöydästä ja siihen putkella kiinnitetyistä istuinosista (ks. kuva). Selliosaston päässä on vartijoiden valvomohuone, josta selliosastoa tarkkaillaan ja jossa vartijat pääasiallisesti viettävät aikaansa. Valvomosta löytyy tietokone viereisten puhelinten puheluiden nauhoittamiseen ja yleiseen käyttöön, ohjaustaulu josta on mahdollista avata ja lukita selliosaston ovia, sekä puhelin hätätapauksia ynnä muita varten. Koppia ympäröivät ikkunat ovat samaa lasia kuin sellien ovissa olevat ikkunat, joten niitä on melko vaikea hajottaa.

SELLIEN VARAUSLISTA:

A101
A102
A103
A104
A105
A106
A107
A108 (oikea kulma)
A109 (oikea kulma)
A110
A111
A112
A113
A114
A115

A201
A202
A203
A204
A205
A206
A207
A208

Para
Admin

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 09.02.2018

Näytä käyttäjän tiedot http://srcfrp.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa