Liittymisohjeet

Siirry alas

Liittymisohjeet

Viesti kirjoittaja Para lähetetty La Helmi 10, 2018 3:23 pm

LIITTYMINEN VANGIKSI

Vangiksi liittyessä on suositeltavaa pohtia hahmolle hieman taustaa ja syitä siihen, miksi tämä on vankilassa. Tämä on oleellista muiden vankien tullessa selvittämään, mistä rikoksista hahmosi on joutunut vankilaan, mistä tämä on kotoisin ja niin edelleen. Myös roolipelaaminen on sujuvampaa, kun et ala kesken pelin pohtimaan, mikä hahmosi alunperin ajoi siihen pisteeseen, jossa hän nyt on.
Seuraavaksi kirjoita tietoihisi [I] Hahmon nimi #vankinumero ([I] = "inmate", suom. vanki). Vankinumero määrittyy hahmosi syntymäpäivän ja nimen ensimmäisten kirjainten mukaan DDMMYYXX -tyyliin. Esimerkiksi 1. tammikuuta 1969 syntynyt John Smith -niminen vanki on vankinumeroltaan #010169JS.

Malli tiedoista:


Seuraavaksi on vuorossa vaatetuksen päättäminen hahmolle. Tämä ei suinkaan ole vapaamuotoista, sillä vankilassa on rajoituksia sen suhteen, mitä saat pitää päälläsi ja jokaiselle vangille on tarjottu Kalifornian rangaistuslaitoksen asu, johon kuuluu tummansininen takki, jonka selässä lukee keltaisella "CDC" (California Department of Corrections) sekä tummansiniset housut, joiden lahkeissa lukee myös keltaisella "CDC". Tämä asu ei kuitenkaan ole ainoa vaatetus, joka vangeilla on, vaan vankilaan päästyään he voivat muokata tietyin rajoituksin omaa pukeutumistaan. Seuraavassa kuvassa on havainnollistettu kaikki vaatetusmahdollisuudet, joita hahmollasi voi olla. Otathan huomioon, että mikäli esimerkiksi t-paita on kuvassa valkoinen, se tarkoittaa, että se on ainoa saatavilla oleva väri kyseisestä vaatteesta. Kuvaan on myös merkattu havainnollistamiseksi värit, jotka vaatteisiin kuuluvat. Aurinko- ja silmälaseja on vain yhdenlaisia ja nekin ovat rangaistuslaitoksesta saatuja, eli hahmollasi ei voi olla siviilistä saatuja aurinko- tai silmälaseja.

HUOM! Kaikenlaisten korujen ja vöiden käyttö ehdottomasti kielletty.VAIN MIEHET VOIVAT LIITTYÄ VANGIKSI!


LIITTYMINEN VARTIJAKSI

Vartijaksi liittyessäsi ei sinun tarvitse nähdä niin paljon vaivaa kuin vangiksi liittyessä. Riittää, kun laitat tietoisihi [CO] Hahmon nimi (esim. [CO] John Smith) ja vaihdat vaatteesi sopiviksi (CO = correctional officer = vartija). Otathan kuitenkin huomioon, että tavallisen varustuksen lisäksi vartijoille on olemassa myös mellakkavarustus, joka puetaan vain tilanteen niin vaatiessa.
Myös naiset voivat liittyä vartijoiksi. Tässä tapauksessa hiustyylin on oltava sellainen, että hiukset ovat joko kiinni tai lyhyet.Malli tiedoista:LIITTYMINEN HENKILÖKUNNAN JÄSENEKSI

Santa Rosa Correctional Facilityssä on mahdollista ylläpitäjän luvalla pelata myös muilla henkilökuntaan kuuluvilla hahmoilla, kuten sairaanhoitajilla. Tällaisilla hahmoilla pelatessa tietoihin kirjoitetaan [SRCF] Hahmon nimi ja virka vankilassa, esim. [SRCF] Jane Smith, sairaanhoitaja. Asu on melko vapaavalintainen, kunhan se on realistinen ja siinä käytetään järkeä sekä se kuvastaa hahmon ammattikuntaa.

Esimerkki:

Para
Admin

Viestien lukumäärä : 10
Join date : 09.02.2018

Näytä käyttäjän tiedot http://srcfrp.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa